Índex de receptes
Aquí podreu trobar totes les receptes del blog agrupades per temes:
Aperitius:
-Croquetes d'albergínia i pernil
-Empanada de carn i verdures
-Hummus
-Quelitas®o Galetes salades d'oli d'oliva
Aperitius:
-Croquetes d'albergínia i pernil
-Empanada de carn i verdures
-Hummus
-Quelitas®o Galetes salades d'oli d'oliva
Arròs:
Begudes:
-Llimonada
-Llimonada
Brioixeria i masses fermentades:
-Brioix de Nadal suec
-Coca amb cireres de Reus
-Coca de forner
-Coca de Sant Joan
-Brioix de Nadal suec
-Coca amb cireres de Reus
-Coca de forner
-Coca de Sant Joan
-Espirals de brioix amb móres
-Hot cross buns
-Kanelbullar (espirals de canyella)
-Lussekatter o brioixos de safrà (sense sucre)
-Panettone
Carn:
-Espaguetis amb verduretes
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
-Yaki udon amb pollastre
Pastes fullades:
-Banda de crema i fruita
-Coca de llardons
-Franzbrötchen
-Milfulls de maduixes i xantillí
Pastissos, pans de pessic, plum cakes i cocs:
-Blondie de xocolata blanca i festucs
-Clafoutis d'albercocs ecològics
-Coc de farina de castanya i farina d'ametlla
-Mona de Pasqua de mantega i xocolata
-Pastís de pastanaga
-Pastís de pastanaga i ametlles amb glassa lleugera
-Pastís de poma amb nous
-Pastís de poma ràpid i fàcil
-Pastís de verdures i bacó
-Plum cake de crema de castanya
-Plum cake de llimona i llavors de roella
-Plum cake salat
-Tarta de crema de llimona
Peix i marisc:
-Arròs negre amb calamars i gambes
-Calamars a la romana
-Fesols gallecs o "fabes" amb marisc
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
Postres:
-Crema d'avellanes vegana
-Crema de xocolata vegana
-Crema vegana de xocolata i alvocat
-Cremós de galeta Maria
-Flam d'ou
-Gots de crema de llimona i nata-coco
-Mousse de iogurt grec amb móres
-Mousse de marron glacé (castanya confitada)
-Mousse de xocolata amb gelatina de coco
-Perles de tapioca amb llet de coco i mango
-Púding de coco i xocolata amb llavors de chía
-Púding de plum cake de llimona
-Tiramisù
Rebosteria i confiteria:
-Bunyols de vent
-Daifuku mochis
-Dorayakis
-Falses trufes de dàtils, fruits secs i coco
-Orelletes
-Panellets de praliné i gianduja d'avellana i panellets de crema de castanya
-Panellets 2015
-Polvorons d'ametlla, canyella i anís (sense sucre)
Sèmoles i tapioca:
-Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
-Perles de tapioca amb llet de coco i mango
Sopes:
-Gaspatxo
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
-Hot cross buns
-Kanelbullar (espirals de canyella)
-Lussekatter o brioixos de safrà (sense sucre)
-Panettone
Carn:
-Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
-Coca de carn i camagrocs
-Llangonissetes amb ceba i vi blanc
Creps:
-Creps
-Coca de carn i camagrocs
-Llangonissetes amb ceba i vi blanc
Creps:
-Creps
Galetes:
-Blaiets
-Cake pops d'Oreo i Chips Ahoy
-Cake pops de Pasqua
-Carquinyolis de Reus (sense sucre)
-Galetes de canyella i xocolata negra
-Galetes de farina de coco i xocolata
-Galetes de llimona i oli d'oliva
-Galetes de nous i avellanes (sense sucre)
-Galetes de panses i galetes de coco i xocolata blanca
-Galetes de pasta seca
-Gelat de vainilla amb cookies i crema d'avellanes sòlida
-Galetes espirals de cafè i vainilla
-Pepparkakor
-Quelitas® o galetes d'oli d'oliva
-Rugelach (galetes de Hanukà)
-Cake pops d'Oreo i Chips Ahoy
-Cake pops de Pasqua
-Carquinyolis de Reus (sense sucre)
-Galetes de canyella i xocolata negra
-Galetes de farina de coco i xocolata
-Galetes de llimona i oli d'oliva
-Galetes de nous i avellanes (sense sucre)
-Galetes de panses i galetes de coco i xocolata blanca
-Galetes de pasta seca
-Gelat de vainilla amb cookies i crema d'avellanes sòlida
-Galetes espirals de cafè i vainilla
-Pepparkakor
-Quelitas® o galetes d'oli d'oliva
-Rugelach (galetes de Hanukà)
Gelats:
-Gelat de vainilla amb cookies i crema d'avellanes sòlida
Llegums:
-Amanida de llenties caviar
-Fesols gallecs o "fabes" amb marisc
-Hummus
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
Magdalenes:
-Magdalenes amb carabassa i nous
-Magdalenes amb cireres de Pradell
-Magdalenes d'ametlla
-Magdalenes d'espelta integral, espècies i segó de civada
-Magdalenes de pastanaga i coco (sense sucre)
-Gelat de vainilla amb cookies i crema d'avellanes sòlida
Llegums:
-Amanida de llenties caviar
-Fesols gallecs o "fabes" amb marisc
-Hummus
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
Magdalenes:
-Magdalenes amb carabassa i nous
-Magdalenes amb cireres de Pradell
-Magdalenes d'ametlla
-Magdalenes d'espelta integral, espècies i segó de civada
-Magdalenes de pastanaga i coco (sense sucre)
Melmelades:
Pa i pizzes:
-Bagels
-Bastonets de formatge
-Brètzel
-Flammkuchen
-Focaccia de ceba i olives de l'Aragó
-Massa de pizza sense amassar
-Pa de capes amb pesto genovès i tomàquet sec
-Pa de motlle
-Pa de Sant Jordi
-Pa Naan d'all i llet de coco
-Panets d'olives i panets de sobrassada
-Panets per frankfurts
-Pa polar o Polarkaka
Pasta:-Bastonets de formatge
-Brètzel
-Flammkuchen
-Focaccia de ceba i olives de l'Aragó
-Massa de pizza sense amassar
-Pa de capes amb pesto genovès i tomàquet sec
-Pa de motlle
-Pa de Sant Jordi
-Pa Naan d'all i llet de coco
-Panets d'olives i panets de sobrassada
-Panets per frankfurts
-Pa polar o Polarkaka
-Espaguetis amb verduretes
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
-Yaki udon amb pollastre
Pastes fullades:
-Banda de crema i fruita
-Coca de llardons
-Franzbrötchen
-Milfulls de maduixes i xantillí
Pastissos, pans de pessic, plum cakes i cocs:
-Blondie de xocolata blanca i festucs
-Clafoutis d'albercocs ecològics
-Coc de farina de castanya i farina d'ametlla
-Mona de Pasqua de mantega i xocolata
-Pastís de pastanaga
-Pastís de pastanaga i ametlles amb glassa lleugera
-Pastís de poma amb nous
-Pastís de poma ràpid i fàcil
-Pastís de verdures i bacó
-Plum cake de crema de castanya
-Plum cake de llimona i llavors de roella
-Plum cake salat
-Tarta de crema de llimona
Peix i marisc:
-Arròs negre amb calamars i gambes
-Calamars a la romana
-Fesols gallecs o "fabes" amb marisc
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
Postres:
-Crema d'avellanes vegana
-Crema de xocolata vegana
-Crema vegana de xocolata i alvocat
-Cremós de galeta Maria
-Flam d'ou
-Gots de crema de llimona i nata-coco
-Mousse de iogurt grec amb móres
-Mousse de marron glacé (castanya confitada)
-Mousse de xocolata amb gelatina de coco
-Perles de tapioca amb llet de coco i mango
-Púding de coco i xocolata amb llavors de chía
-Púding de plum cake de llimona
-Tiramisù
Rebosteria i confiteria:
-Bunyols de vent
-Daifuku mochis
-Dorayakis
-Falses trufes de dàtils, fruits secs i coco
-Orelletes
-Panellets de praliné i gianduja d'avellana i panellets de crema de castanya
-Panellets 2015
-Polvorons d'ametlla, canyella i anís (sense sucre)
Sèmoles i tapioca:
-Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
-Perles de tapioca amb llet de coco i mango
Sopes:
-Gaspatxo
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
Verdura:
-Amanida de llenties caviar
-Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
-Coca amb recapte
-Coca de carn i camagrocs
-Cogombre agredolç amb fonoll
-Col amb pollastre i pastanagues
-Croquetes d'albergínia i pernil
-Empanada de carn i verdures
-Espaguetis amb verduretes
-Faves amb carxofa
-Gaspatxo
-Magdalenes amb carabassa i nous
-Magdalenes de pastanaga i coco (sense sucre)
-Pastís de pastanaga amb glassa lleugera
-Pastís de verdures i bacó
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
-Trena de verdures
-Amanida de llenties caviar
-Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
-Coca amb recapte
-Coca de carn i camagrocs
-Cogombre agredolç amb fonoll
-Col amb pollastre i pastanagues
-Croquetes d'albergínia i pernil
-Empanada de carn i verdures
-Espaguetis amb verduretes
-Faves amb carxofa
-Gaspatxo
-Magdalenes amb carabassa i nous
-Magdalenes de pastanaga i coco (sense sucre)
-Pastís de pastanaga amb glassa lleugera
-Pastís de verdures i bacó
-Sopa especiada de llenties vermelles i verdures
-Tagliatelle amb gambes i espinacs
-Trena de verdures
Comentaris
Un beso de Blanca desde JUEGO DE SABORES
Publica un comentari a l'entrada