Llangonissetes amb ceba i vi blanc

 

La recepta que us porto avui és la més senzilla i ràpida que he penjat al blog. Es tracta d'unes llangonissetes amb pebre cuites amb un sofregit de ceba i aromatitzat amb vi blanc.

És una recepta super fàcil, perfecta per menjar al moment o pel tupper. D'un dia per l'altre encara és més gustosa.
 
Us animo a fer-la!


Ingredients (3/4 persones):
-12 llangonissetes de porc amb pebre
-4 cebes mitjanes 
-mig got de vi blanc
-sal
-pebre
-fulla de llorer (opcional)

Elaboració:
Pelem i tallem les cebes a juliana. Reservem.

En una paella posem un rajolí d'oli i, amb foc mitjà, marquem les llangonissetes per tal que quedin daurades per fora. Les reservem.


A la mateixa paella, amb el foc suau, posem oli i hi aboquem la ceba. Posem una mica de sal i ho deixem coure fins que sigui transparent, remenant de tant en tant. 

 

Un cop la ceba sigui transparent i ben tendra, hi posem les llangonissetes i el vi blanc.


Remenem bé i apugem una mica el foc perquè l'alcohol s'evapori bé.

Un cop l'alcohol s'hagi evaporat, corregim de sal i afegim pebre mòlt al gust. Tapem la paella i amb el foc suau deixem coure les llangonissetes uns 5 minuts.

Destapem la paella i deixem coure uns altres 5 minuts.

 

Bon profit!



Comentaris

Anton Salvat ha dit…
Un parell per un servidor, si us plau!!

Entrades populars