Llangonissetes amb ceba i vi blanc
La recepta que us porto avui és la més senzilla i ràpida que he penjat al blog. Es tracta d'unes llangonissetes amb pebre cuites amb un sofregit de ceba i aromatitzat amb vi blanc.
És una recepta super fàcil, perfecta per menjar al moment o pel tupper. D'un dia per l'altre encara és més gustosa.
Us animo a fer-la!
Ingredients (3/4 persones):
-12 llangonissetes de porc amb pebre
-4 cebes mitjanes
-mig got de vi blanc
-sal
-pebre
-fulla de llorer (opcional)
Elaboració:
Pelem i tallem les cebes a juliana. Reservem.
En una paella posem un rajolí d'oli i, amb foc mitjà, marquem les llangonissetes per tal que quedin daurades per fora. Les reservem.
A la mateixa paella, amb el foc suau, posem oli i hi aboquem la ceba. Posem una mica de sal i ho deixem coure fins que sigui transparent, remenant de tant en tant.
Un cop la ceba sigui transparent i ben tendra, hi posem les llangonissetes i el vi blanc.
Remenem bé i apugem una mica el foc perquè l'alcohol s'evapori bé.
Un cop l'alcohol s'hagi evaporat, corregim de sal i afegim pebre mòlt al gust. Tapem la paella i amb el foc suau deixem coure les llangonissetes uns 5 minuts.
Destapem la paella i deixem coure uns altres 5 minuts.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada