Blogs contra la Fam -- Bulgur amb xampinyons i cansalada fumada
El plat que us portem avui l'he fet per col·laborar amb la tercera edició dels Blogs Contra la Fam. Una proposta blogaire i solidària per donar a conèixer el Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre a tot Catalunya.
Si voleu fer un cop d'ull per saber-ne més, feu clic a la imatge:
La recepta és molt senzilla i econòmica. I pel tupper és ideal! Perfecta per a aprofitar aquelles verdures o restes de carn que ens sobren.
En aquest cas, el bulgur (blat precuit semblant al cuscús) va acompanyat de ceba, cansalada fumada i xampinyons Portobello.
Ingredients (4 persones):
-150 gr de bulgur fi
-300 gr d'aigua
-1 ceba mitjana
-1 safata de xampinyons Portobello
-Cansalada fumada al gust
-Julivert picat
-Sal i pebre al gust
Elaboració:
Primer de tot pelem i piquem la ceba i quan la tinguem llesta la posem a sofregir en una paella amb oli.
Mentrestant, tallem la cansalada a dauets i l'afegim a la ceba quan aquesta comenci a estar transparent.
Quan la cansalda estigui ben cuita, tallem els xampinyons a làmines i ho posem a coure amb la resta de sofregit. Salpebrem al gust.
Ara toca coure el bulgur; posem l'aigua a bullir amb una mica de sal i quan estigui a punt hi afegim el bulgur a foc suau. Anem remenant fins que veiem que s'ha begut tota l'aigua.
I ja només queda barrejar-ho tot i servir amb una mica de julivert picat.
Bon profit!!! I recordeu: els dies 29 i 30 acosteu-vos al mercat o al super i col·laboreu amb el Gran Recapte d'Aliments!
Comentaris
Ton pare.
Publica un comentari a l'entrada