Espaguetis amb verduretes

 Aprofitant trossos de verdures que teníem per la nevera, vaig decidir de preparar-me uns espaguetis amb verduretes. Per a una ració, vaig fer servir els següents ingredients: 
  • Mig carbassó
  • Mitja albergínia
  • Uns vuit espàrrecs
  • Una dotzena d'alls tendres
  • Salsa de soja
  • Espaguetis (els he fet servir integrals, però amb normals també deu quedar bé)
  • Oli d'oliva
  • Sal



El primer de tot, es netejar sota l'aixeta la verdura, i tallar-la. El carbassó i l'albergínia a daus, els espàrrecs en 4 o 5 trossos i els alls tendres a rodanxetes.

Aleshores posar-ho tot amb sal, a una paella amb mica d'oli, tapada i amb el foc ben fluix, deixar-ho fer poc a poc, remenant de tant en tant.

Posar aigua amb sal a escalfar, i quan arrenqui el bull, tirar-hi els espaguetis. 

Quan els espaguetis estiguin fets, escórrer-los i rentar-los amb aigua freda.

Quan les verdures estiguin ja cuites (entre tres quarts d'hora i una hora després de posar-ho), afegir els espaguetis a la paella i saltejar-ho un parell de minuts. Afegir-hi un parell de cullerades de salsa de soja i saltejar-ho durant un parell de minuts mes.

Apagar el foc i servir, a les fotos surt amb la forma de timbal, perquè sortia d'un tuper i no vaig desfer-ho per a fer-les.



Bon profit!



Comentaris

Entrades populars