Falses trufes de dàtils, fruits secs i coco




La recepta que us presento avui és un invent que vaig fer ahir en, literalment, 10 minuts. Tan sols amb 4 ingredients van sortir unes trufes vegetals 100% per llepar-se'n els dits!

Aquestes falses trufes són boníssimes, molt calòriques i super sanes; ja que estan fetes amb dàtils medjoul, nous, ametlles marcones crues i coco ratllat.
Us recomano que abans de menjar-vos-les les deixeu a la nevera un mínim de 3 hores perquè estiguin ben fredes. Molt millor si les feu d'un dia per l'altre ;)   mmmmmm...

Ingredients (10-12 boletes):
-8 dàtils medjoul soft
-50 g d'ametlles Marcona crues
-25 g de nous (de Catalunya, és clar)
-coco ratllat per arrebossar

Elaboració:
Triturem lleugerament les ametlles i les nous amb una picadora, a mi m'agrada trobar-hi els trossets dins les trufes.

A continuació, traiem el pinyols dels dàtils i els passem per la trituradora fins a obtenir una pasta.

En un bol barregem les nous, les ametlles i la pasta de dàtils.

Posem el coco ratllat en un plat i hi anem posant les trufes. Un cop les tinguem formades les anem arrebossant amb les mans i les deixem refredar a la nevera.

Un cop ben fredes ja les podem tastar!

Evidentment, aquesta recepta és molt versàtil i hi podem posar altres fruits secs, espècies, aromes, etc.


Bon profit!!!!!!!!!!!








0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada