Crema de xocolata vegana


No us espanteu! Sé que hi ha molta gent que sent la paraula "vegà" i surt corrents. Però espereu-vos! Perquè la recepta que us presento avui és IMPRESSIONANT!
No porta ni ous, ni làctics ni sucres refinats i, tot i això, és boníssima!!

Us animo de veritat a deixar la ment en blanc i provar aquestes postres, segur que repetiu.
Només per la cremositat i el gust intens de xocolata, ja val al pena.

L'ingredient principal és el tofu sedós, una varietat tova i suau d'aquest derivat de la soja. La textura recorda al mató o la ricotta però un cop passat pel túrmix queda una crema untuosa i suau. 

Són unes postres ideals per fer en poc temps i que segur que us sorprendran. Jo les he tret d'una recepta del Jamie Oliver i l'he adaptat una mica pel que fa a quantitats i ingredients.

Ingredients (4 racions):
-115 g xocolata negra (jo sense sucre)
-400 g tofu sedós
-90 g xarop d'atzavara
-2 culleradetes d'essència de vainilla
-2 culleradetes de rom
-1 pessic de sal

Elaboració:
Desfem la xocolata al bany maria i un cop desfeta apaguem el foc.

Escorrem el tofu amb l'ajuda d'un drap de fil i, quan hagi tret tot el líquid, el triturem durant 1 minut amb el túrmix o fins que quedi cremós.

Afegim la xocolata, el xarop d'atzavara, la vainilla, el rom i la sal i ho triturem tot junt durant 2 minuts.

Quan la crema sigui homogènia, ja la podem posar en recipients individuals i els posem a la nevera 15 minuts.

Els decorem al gust i ja ho tenim!!


Bon profit!!!!!






Comentaris

Entrades populars