Coca de carn i camagrocs
Ja fa uns dies que, aprofitant la nova iniciativa proposada pel bloc Destapant Cassoles, em vaig animar a participar a la 2a edició "Del Bloc al Plat". En aquesta ocasió el bloc per remenar receptes i triar-ne una va ser: Fam de cuina. I com que és temps de bolets vaig decidir fer la coca de camagrocs.
-1 ceba
-3 grans d'all
-4 grapats de camagrocs
-400 g carn picada (1/2 porc+1/2 vedella)
-sal
-oli
-pebre
-1 massa per empanada
-barreja de formatges ratllats
Elaboració:
El primer que cal fer és picar la ceba i posar-la a sofregir amb una mica d'oli.
Rentem els camagrocs i quan la ceba estigui cuita, els afegim juntament amb la carn i els alls tallats.
Salpebrem i deixem que es cogui a foc suau. Escorrem l'aigua dels camagrocs (si en deixen anar molta).
Preescalfem el forn a 200ºC.
Un cop tinguem la barreja cuita, col·loquem la massa per empanada en una safata de forn i hi escampem la carn amb els camagrocs i el sofregit.
Finalment, posem la barreja de formatges al damunt i ho enfornem uns 15 minuts o fins que el formatge s'hagi fos i la coca estigui dauradeta.
Bon profit!!!!!
Comentaris
Un petonàs
Publica un comentari a l'entrada