Coca de carn i camagrocs




Ja fa uns dies que, aprofitant la nova iniciativa proposada pel bloc Destapant Cassoles, em vaig animar a participar a la 2a edició "Del Bloc al Plat". En aquesta ocasió el bloc per remenar receptes i triar-ne una va ser: Fam de cuina. I com que és temps de bolets vaig decidir fer la coca de camagrocs.

La recepta és ben senzilla i un cop feta és boníssima!


 Ingredients per 1 coca:
-1 ceba
-3 grans d'all
-4 grapats de camagrocs
-400 g carn picada (1/2 porc+1/2 vedella)
-sal
-oli
-pebre
-1 massa per empanada
-barreja de formatges ratllats


Elaboració:
El primer que cal fer és picar la ceba i posar-la a sofregir amb una mica d'oli.

Rentem els camagrocs i quan la ceba estigui cuita, els afegim juntament amb la carn i els alls tallats.

Salpebrem i deixem que es cogui a foc suau. Escorrem l'aigua dels camagrocs (si en deixen anar molta).

Preescalfem el forn a 200ºC.

Un cop tinguem la barreja cuita, col·loquem la massa per empanada en una safata de forn i hi escampem la carn amb els camagrocs i el sofregit.

Finalment, posem la barreja de formatges al damunt i ho enfornem uns 15 minuts o fins que el formatge s'hagi fos i la coca estigui dauradeta.

Bon profit!!!!!






4 comentarios:

  1. mercè ha dit...

    moltissimes gràcies per participar!, els camagrocs m'agraden moltíssim,i aixi amb carn, aquesta coca ha de ser una temptació...m'encanta. T'espero novament al desembre!

  2. Marina A.F. ha dit...

    Genial aportació!! Quina pinta més bona!

  3. Carme ha dit...

    Aquesta coca és tota una temptació... i amb aquesta base tan cruixent... quina delícia!!!
    Un petonàs

  4. Anna Pigarda ha dit...

    Quina pinta que té aquesta coca!! Un plat deliciós, segur!! Salutacions, Anna de retallsdecuina.cat

Publica un comentari a l'entrada