Mousse de xocolata amb gelatina de coco





Després d'unes vacances blogaires mooooolt llargues i d'un setembre atrafegat, tornem a l'atac!

La recepta de tornada al món culinari és una mousse de xocolata amb gelatina de coco decorada amb muesli cruixent.

Aquestes postres són molt senzilles de fer, l'únic inconvenient és l'espera! Ja que hi ha 2 fases de preparació i repòs. Una per a la mousse i una altra per a la gelatina de coco.
Us asseguro que les hores invertides valen la pena. És boníssim!!

Ingredients (7 gots d'uns 150 ml):
Per a la mousse de xocolata:
 - 3 fulls de gelatina
- 100 ml de llet
 - 400 ml de nata líquida per muntar freda (de la nevera)
- 60 gr de sucre
- 3 rovells d'ou del tros
- 200 gr de xocolata de cobertura (jo vaig fer servir el del Lidl de 60% cacau)

Per a la gelatina de coco:
- 2 fulls de gelatina
-150 ml de beguda d'arròs i coco (jo ho compro al Veritas) o llet de coco
- 50 ml de llet
- 2 culleradetes de sucre

Per a decorar:
-muesli cruixent (podeu posar-hi el que més us agradi)

Elaboració:
Fase 1
Primer de tot hem de posar els 3 fulls de gelatina en remull.

Un cop fet aquest pas posarem a esclafar la llet, 200 ml de nata, el sucre i els rovells. Anem remenant contínuament amb un batedor manual perquè no ens qualli la mescla, i quan començi a bullir ho treiem del foc.
En aquest moment hem de posar la xocolata esmicolada i, finalment la gelatina ben escorreguda. Continuem remenant fins que ens quedi una barreja homogènia. I ho deixem refredar mentre fem amb el seguent pas.

Agafem els 200 ml de nata restants (ha d'estar ben freda) i la montem amb un batedor elèctric.
Quan tinguem la nata llesta, hi afegim la xocolata i ho remenem amb compte amb el batedor manual. Quan estigui tot ben incorporat, ho aboquem als recipients on vulguem presentar la mousse.

Ho deixem refredar a la nevera unes dues hores ben bones.

Fase 2
Quan hagin passat les dues hores posem a remullar 2 fulls de gelatina.

A continuació, barrejarem la llet d'arròs i coco amb la llet de vaca i el sucre i ho esclafarem. Quan comenci a estar calent, ho retirem del foc i hi afegim la gelatina ben escurreguda. Batrem bé i ho deixarem refredar uns 10-15 minuts.

Tot seguit abocarem 1 cm aproximadament d'aquesta gelatina als gots de mousse i ho tornarem a posar a la nevera perquè qualli.

Passades unes 3-4 hores ja tindrem les postres a punt. Només cal decorar-les amb el muesli o amb el que us vingui més de gust.






Bon profit!!




















0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada