Magdalenes amb carabassa i nous



Descobriment de l'any!! Aquestes magdalenes inspirades amb les del Jamie Oliver són impressionants!!!!! Super meloses, amb la dolçor justa i amb un gust brutal! Els ingredients són molt bàsics i són molt ràpides de fer. Amb uns 45 minuts les tens fetes i cuites.

Si teniu una mica de carabassa que us ha sobrat i voleu provar una recepta nova, feu aquestes magdalenes.

Jo les vaig fer amb una carabassa del tros de mon tiet :)  Això sí, vam menjar carabassa 3 dies seguits: magdalenes de carabassa, puré de carabassa (2 dies!!) i encara me'n va sobrar!

Ja tenim vitamines per passar mitja tardor!

Aquí teniu tot el que necessiteu:

Ingredients (12 magdalenes mitjanes):
-200 g de carabassa crua, neta, pelada i trossejada
-4/5 nous sense closca
-150 gr farina
-1 sobre de llevat químic
-1/2 culleradeta de canyella
-150 gr de sucre morè
-1 pessic de sal
-2 ous
-1 cullerada d'oli (opcional)
-1 cullerada de llet (opcional)

Per decorar (opcional):
-Pell de taronja ratllada
-Nou picada
-Sucre blanc

Elaboració:
Preescalfem el forn a 180º i preparem 12 càpsules per magdalenes.

Començem picant la carabassa amb una picadora elèctrica, fins que quedi ben picada. Penseu que la carabassa la posem crua i, per tant, els trossets han de quedar molt petits.

Quan tenim la carabassa picada la reservem i piquem les nous. Si us agrada trobar els trossos, les podeu picar menys estona.

Tot seguit barregem tots els ingredients sòlids: la carabassa, les nous, la farina, el llevat, la canyella, el sucre morè i la sal. Ho mesclem amb una llengua de gat i després hi posem els ous. Tornem a barrejar-ho tot.
Jo en aquest punt hi afegeixo una cullerada d'oli i una de llet perquè trobo que les magdalenes queden més meloses però també és veritat que llavors no pugen tant. Això ja va a gustos.

Quan tenim la barreja feta, omplim les càpsules fins a un terç de la seva capacitat.

Hi posem ratlladura de taronja, nous picades i sucre blanc per sobre i ho coem a 180º durant 20 minuts aprox.

Quan estigui cuites les posem a sobre una reixa perquè es refredin.




Bon profit!!!!!!




Comentaris

Entrades populars