Mousse de iogurt grec amb móres
Quina pinta i que bo!!! Aquesta és l'última recepta d'aprofitament de móres i de l'estiu.
Ja som al setembre i, la nostra estada per terres del Baix Camp s'ha acabat. Ara toca anar de vacances i desconnectar uns dies :)
La recepta que us portem avui és una mousse de iogurt grec amb una base de móres naturals i una salsa també de móres al damunt. Va resultar ser una recepta molt exitosa! Em pensava que no agradaria gaire i va quedar impressionant.
Aquestes postres són molt i molt fàcils de fer i en podeu variar les fruites segons els vostres gustos.
Ingredients (5 copes):
Per la mousse:
-4 iogurts grecs
-4 fulls de gelatina
-200 ml de nata per muntar
-60 gr de sucre
Per la salsa de móres:
-200 gr de móres
-50 gr de sucre
A més...
-Móres i menta fresca per decorar
Elaboració:
Comencem hidratant la gelatina amb aigua ben freda.
Tot seguit, posem tots els iogurts en un bol i els batem juntament amb el sucre.
Escalfem una mica de nata al foc i hi desfem la gelatina que prèviament haurem escorregut.
Aboquem la nata calenta al bol amb els iogurts i el sucre i ho barregem bé.
Muntem la resta de la nata i, amb compte, l'incorporem a la barreja anterior.
Ja tenim la mousse preparada!
A cada copa hi posem unes quantes móres i hi aboquem la mousse de iogurt. Quan les tinguem totes a punt, les posem a la nevera durant unes 3 hores perquè agafi consistència.
Mentrestant podem anar preparant la salsa de móres: netegem i escorrem molt bé les móres, les posem en un cassó a foc mitjà i hi afegim el sucre.
Ho anem remenant amb compte fins que veiem que el sucre es desfà i les móres deixen anar el suc. Ho deixem coure uns 10 minuts i a cintinuació ho triturem amb el túrmix.
Com que els granets de les móres són força molestos, passem la salsa per un colador normal o xino i així ens quedarà ben fina.
La deixem refredar i a l'hora de servir la copa en posem una mica per damunt de la mousse.
Ara només cal decorar-ho perquè quedi ben vistós!
Bon profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada