Col amb pollastre i pastanagues




La recepta que us proposem avui, és molt senzilla de fer i els ingredients són ideals per fer neteja del calaix de les verdures. Només necessitem un tros de col, pastanagues, pollastre i aquella llauna de tomàquet que va quedar oberta i no sabem què fer-ne.

El resultat ens va sorprendre perquè no ens pensàvem que quedés tant bo amb aquests ingredients tan senzills.

La recepta la vaig adaptar de la web cooktoria.com, força coneguda a Pinterest.


Ingredients (2 persones):
-2 contracuixes de pollastre sense os i sense pell
-1 culleradeta de pebre roig dolç
-mitja llauna de tomàquet triturat
-1/4 d’una col València de mida gran
-2 pastanagues grans
-250 ml de brou de verdura o aigua
-oli
-sucre
-sal
-pebre negre mòlt
-marduix sec (opcional)
-julivert fresc

Elaboració:
Comencem picant la col a trossos i ratllant les pastanagues (jo les he passa per la picadora). Reservem.

Tallem les contracuixes a trossos, ni massa grans ni massa petits. Els salpebrem i els passem per la paella ben calenta amb una mica d’oli.

Quan el pollastre comenci a ser ros, abaixem una mica el foc i hi posem el pebre roig. Remenem bé i de seguida i afegim el tomàquet triturat. Corregim l’acidesa amb una mica de sucre i també el salem una mica. Deixem que es cogui.

Quan el tomàquet sigui cuit, es l’hora d’incorporar la col i les pastanagues. Afegim sal i pebre, remenem bé i aboquem el brou.

Tapem la paella i deixem que vagi cuinant-se tot a foc suau. Si veieu que ja no queda brou i encara no està cuita la verdura, podeu afegir més brou o aigua.

Quan la col ja estigui cuita, posem una mica de marduix sec i ho servim.

Decorem amb julivert fresc picat.

Bon profit!!

Comentaris

Anton Salvat ha dit…
El menjar no es llença!! Bona recepta.

Entrades populars