Col amb pollastre i pastanagues
La recepta que us proposem avui, és molt senzilla
de fer i els ingredients són ideals per fer neteja del calaix de les verdures.
Només necessitem un tros de col, pastanagues, pollastre i aquella llauna de tomàquet
que va quedar oberta i no sabem què fer-ne.
El resultat ens va sorprendre perquè no ens
pensàvem que quedés tant bo amb aquests ingredients tan senzills.
La recepta la vaig adaptar de la web cooktoria.com,
força coneguda a Pinterest.
Ingredients (2 persones):
-2 contracuixes de pollastre sense os i sense pell
-1 culleradeta de pebre roig dolç
-mitja llauna de tomàquet triturat
-1/4 d’una col València de mida gran
-2 pastanagues grans
-250 ml de brou de verdura o aigua
-oli
-sucre
-sal
-pebre negre mòlt
-marduix sec (opcional)
-julivert fresc
Elaboració:
Comencem picant la col a trossos i ratllant les pastanagues (jo les he passa per la picadora). Reservem.
Tallem les contracuixes a
trossos, ni massa grans ni massa petits. Els salpebrem i els passem per la
paella ben calenta amb una mica d’oli.
Quan el pollastre comenci a ser
ros, abaixem una mica el foc i hi posem el pebre roig. Remenem bé i de seguida
i afegim el tomàquet triturat. Corregim l’acidesa amb una mica de sucre i també
el salem una mica. Deixem que es cogui.
Quan el tomàquet sigui cuit, es l’hora
d’incorporar la col i les pastanagues. Afegim sal i pebre, remenem bé i aboquem
el brou.
Tapem la paella i deixem que vagi
cuinant-se tot a foc suau. Si veieu que ja no queda brou i encara no està cuita
la verdura, podeu afegir més brou o aigua.
Quan la col ja estigui cuita,
posem una mica de marduix sec i ho servim.
Decorem amb julivert fresc picat.
Bon profit!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada