Tagliatelle amb gambes i espinacs


Avui us porto una recepta salada, molt fàcil i ràpida.

La vaig fer ahir al vespre aprofitant la celebració del meu aniversari. Al Marc li va agradar molt i, mal està dir-ho, però a mi també.

La salsa està inspirada en la "Gamberi e Spinaci" del restaurant Vapiano de Bremen (de fet és l'únic Vapiano on he estat). Val a dir que el menjar que hi fan és molt bo, i aquella salsa m'encantava!! Gràcies Alba per portar-m'hi! :)

Com que en guardo un record molt especial d'aquella època i enyoro molt les estones amb l'Alba, vaig pensar que podria intentar de fer la recepta de pasta amb gambes i espinacs el dia del meu aniversari.
Fent recerca per internet vaig trobar la recepta de la salsa a la pàgina web del Vapiano d'Austràlia! La vaig modificar una mica i el resultat va ser ESPECTACULAR!

Aquí us la deixo:

Ingredients (3 persones):
-300 gr. de tagliatelle frescos
-1 ceba mitjana
-1 gra d'all
-gambes al gust
-1 cullerada sopera de pesto verd
-250 ml de nata vegetal (també pot ser normal)
-2/3 grapats d'espinacs frescos
-oli, sal i pebre al gust
-fulles d'albàbrega fresca

Elaboració:
Primer de tot sofregim la ceba i l'all amb una mica d'oli. Quan estigui cuit, hi afegim les gambes netes i pelades.

Mentrestant posem a bullir la pasta fresca. Amb uns 3 minuts n'hi ha prou.

Quan les gambes estiguin cuites al punt (si les deixeu massa estona queden seques), posem el pesto i la nata. Salpebrem, remenem i ho deixem reduir uns 2 minuts.

Escorrem la pasta, la deixem dins l'olla i hi aboquem la salsa. A continuació posem els espinacs crus dins l'olla i deixem que la mateixa escalfor residual estovi els espinacs. Aproximadament serà un minutet.

Ja ho tenim llest!! Ara només cal decorar-ho amb fulles d'albàbrega fresca!!




Bon profit!!!!





Comentaris

Unknown ha dit…
Sembla que el tens ben alimentat al Marc!!
Marc ha dit…
I tant! S'ha de mantenir la línia :) Eren boníssims!

Entrades populars